Trap_van_Staal_rechte_steektrap

De rechte steektrap: dé oplossing voor bedrijfsruimtes

Het is dé kantoortrap bij uitstek. De rechte steektrap. Eenvoudig in de basis en ongelimiteerd in uitvoeringsmogelijkheden. Een maatwerk rechte steektrap heeft een rechte looplijn en staat vaak vrij. Het is een functionele trap, comfortabel te bewandelen. Een echte aandachtstrekker! Bij Trap van Staal kunt u de rechte steektrap laten realiseren vanaf de ontwerpfase tot aan de installatie ter plekke. Wij zijn een one-stop-shop als het gaat om exclusieve maatwerk trappen.

Informeer naar onze mogelijkheden

Een rechte steektrap is een essentieel element in kantoorpanden, winkels, restaurants of in welke andere bedrijfsruimte dan ook. Dit type trap neemt wat meer ruimte in en past daarom juist uitstekend in grotere ruimtes. Hoewel de rechte steektrap meer ruimte inneemt, is dat gegeven ook relatief. De ruimte onder de trap kan tenslotte nog gewoon gebruikt worden. De rechte steektrap heeft in potentie alles wat u zoekt in een industriële trap.

Trap_van_Staal_Rechte_Steektrap_2
Trap_van_Staal_Rechte_Steektrap_3

Maatwerk advies

Maak van uw rechte steektrap een echte blikvanger en kies uit de vele mogelijkheden om de trap naar wens vorm te geven. Het team van Trap van Staal geeft u graag advies. Op de betreffende locatie denken wij met u mee om te komen tot een ontwerp dat geheel past in de context van het gebouw. Samen creëren we een unieke designtrap.


Kies uit hoogwaardige materialen 

Trap van Staal werkt enkel met hoogwaardige materialen. In de basis is iedere trap die door Trap van Staal wordt gemaakt, van staal. Bewust zichtbaar of onzichtbaar verwerkt in het frame. Kies materialen die passen bij uw bedrijfsruimte. Ga bijvoorbeeld voor warme, natuurlijke materialen. Denk aan een bamboe trap of eikenhoutentrap. Of zet de toon met een trendy blauwstaal trap, een robuuste steen trap of een opvallende glazen trap.

Laat het gewenste ontwerp door uw architect maken of laat u verrassen door de opvallend mooie eigen ontwerpen van Trap van Staal. Altijd maatwerk, altijd passend bij uw ideeën van de perfecte trap. En altijd ontworpen, gemaakt & geïnstalleerd volgens de actuele regels van het Bouwbesluit.

Bel mij voor advies


Trapinspiratie

Een rechte steektrap is niet alleen in materiaaluitvoering naar wens vorm te geven, er zijn meer mogelijkheden. We inspireren u graag:

Trap_van_Staal_Rechte_Steektrap_4
Trap_van_Staal_Rechte_Steektrap_5

Vergroot het comfort van uw lange rechte steektrap

Om het comfort van de trap te vergroten, wordt bij rechte steektrappen die langer zijn dan vier meter, gebruikgemaakt van een trapbordes. Een vereiste volgens het Bouwbesluit. Een trapbordes is eigenlijk een horizontaal plateau waarop de persoon die de trap bewandelt, even recht kan lopen. Het wordt vaak halverwege ingepast in het ontwerp. Zo’n zwevend stukje vloer, kun je naar wens ook bij korte trappen toepassen. Zowel onderin de trap als bovenin. Het bordes kan ook worden toegevoegd als element om een 90 of 180 graden draai mogelijk te maken.


Open trap of dichte afwerking

Het ruimtelijke effect wordt versterkt door een open afwerking van uw trap. Toch kan het ook heel prettig en mooi zijn om te kiezen voor een dichte trap of halfdichte trap. Denk bijvoorbeeld aan een chique glazen stootbord tussen de traptreden.


Holistisch ontwerpen betekent aandacht voor de balustrade

Breng de trap en de te betreden ruimte met elkaar in verbinding. Eenvoudig te realiseren door het doortrekken van de balustrade. Zo ontstaat één mooi geheel. Aantrekkelijk vormgegeven balustrades, aangevuld met bijpassende doorvalbeveiliging in de vorm van panelen of spijlen, zorgen voor veiligheid.


Kies bewust: de circulaire trap en duurzame trap

Trap van Staal kan indien gewenst de certificaten van alle gebruikte materialen aanleveren. Wij werken alleen met gecertificeerde materialen. Het staal, dat in de basis voor iedere trap gebruikt wordt, is in essentie heel duurzaam. Het is een onderhoudsvrije grondstof en kan oneindig worden hergebruikt. Bij Trap van Staal werken we alleen met staal uit Europa, waarvan de herkomst te achterhalen is. Zo kies je zorgeloos voor een in de basis stalen trap.

Een Trap van Staal wordt in Nederland gemaakt en gaat decennialang mee. Onze trappen kunnen eventueel gedemonteerd worden en elders een plaats krijgen. Als de trap daarvoor enigszins moet worden aangepast, dan neemt Trap van Staal die werkzaamheden graag op zich. Evenals de installatie.


De feiten op een rij

Gemiddelde doorlooptijd van een maatwerk rechte steektrap: 6 weken

Prijsindicatie: vanaf €10.000,- excl. BTW

Fabricage: Handgemaakt, in Nederland

Installatie: Door de installateurs van Trap van Staal zelf

Daarom kies je voor Trap van Staal:

  • Altijd maatwerk
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Veilig & conform bouwbesluit
  • 100% Dutchmade
  • Ontzorging bij iedere stap van het proces

Neem vandaag nog contact met ons op via 0184700216 of info@trapvanstaal.com.

edger_maat_trap_van_staal

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?
Vraag Edger om een offerte