Over_Trap_van_Staal

Onze filosofie: een trap van staal is méér dan alleen functioneel

Trap van Staal is gespecialiseerd in exclusieve maatwerk trappen. Met ons team van engineers, trap designers, werkvoorbereiders en metaalbewerkers, creëren wij echte eyecatchers maar ook functionele industriële stalen trappen. Van idee tot realisatie, met of zonder ontwerp van een architect, bij Trap van Staal kun je terecht. Je vindt ons in de regio Rotterdam. Iedere stalen trap wordt naar wens gecombineerd met hoogwaardige andere materialen. Denk hierbij aan een eiken trap, bamboe trap, een glazen trap of bijvoorbeeld een steen trap. Al onze design trappen worden in Nederland gemaakt. Zoals je uit onze bedrijfsnaam al kan opmaken, wij gebruiken staal als solide basis voor iedere trap.

Wij vinden dat een premium trap veel meer is dan alleen functioneel. Het is een uniek element waarmee onze klanten op creatieve wijze hun (merk)persoonlijkheid kunnen vormgeven. Trappen van staal hebben een WOW-factor. Ze nodigen jouw personeel bovendien uit de lift te laten staan en de traptreden van staal te pakken.

Blauwstaal trap of toch staal gecombineerd met hout?

Je kunt bij ons terecht voor die ene unieke blauwstaal trap waarmee jouw bedrijf de show steelt of een serie van meerdere stalen trappen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je inspireren door ons jaloersmakende portfolio met veel trapideeën industrieel.

Maatwerk trap conform bouwbesluit

Zoek je bij een trap maatwerk? Trap van Staal belooft kwalitatief hoogwaardige, maatwerk trappen waar met veel liefde en aandacht aan wordt gewerkt door vakmensen. Wij rusten niet tot jouw maatwerk trap tot in perfectie is afgemaakt. Een industriële stalen trap wordt uiteraard volledig gebouwd volgens het bouwbesluit.

Daarom kies je voor Trap van Staal:

  • Altijd maatwerk
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Veilig & conform bouwbesluit
  • 100% Dutchmade
  • Ontzorging bij iedere stap van het proces

Neem vandaag nog contact met ons op via 0184700216 of info@trapvanstaal.com.

Over_Trap_van_Staal_2
Over_Trap_van_Staal_3

Onze specialisten

S29wZW4gdmFuIGVlbiBzdGFsZW4gdHJhcA==
Edger Maat

Verkoop

aGVybWVu
Hermen de Groen

Werkvoorbereider & Design

aGVucmk=
Henri Hoogeveen

Engineering

aGVzc2Vs
Hessel van der Linden

Metaalbewerking

dm9vcm5hYW0=
Bob van 't Sant

Werkvoorbereider

Edger_Maat_Trap_van_Staal

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?
Vraag Edger om een offerte