Een gele stalen trap met op de achtergrond een gigantisch gele m van MacDonalds.

Modulaire bedrijfstrappen

Wil jij een nieuwe stalen trap laten maken in je bedrijfspand? Dan is één van onze modulaire systeemtrappen mogelijk de perfecte oplossing. 
Hieronder de drie  mooie basistrappen uit ons portfolio op een rij.

Voor de systeemtrappen geldt; 

  • In verschillende uitvoeringen verkrijgbaar
    (steektrap / wenteltrap / trap met bordes) 
  • Een vaste breedte van 1100mm. Tegen meerprijs breder uitvoerbaar
  • Verkrijgbaar in elke gewenste ral-kleur
  • Een goede prijs / kwaliteit
  • Volledig op maat gemaakt in eigen fabriek

Een gele stalen trap met lasergesneden m's tussen de treden. Lasersnijden traptreden
01
02
02
01
Een gele stalen trap met lasergesneden m's tussen de treden. Lasersnijden traptreden

Een industriële stalen trap voor MacDonalds in Utrecht

De trap die wij voor het hoofdkantoor van MacDonalds maakten, is een mooi voorbeeld van een industriële trap van staal. De industriële stijl hebben we samengebracht met de kenmerkende huisstijl van MacDonalds door de trap in een gele kleur af te werken. Let ook op de kleine lasergesneden m’s die tussen elke trede terugkomen.

De trap kon niet geprefabriceerd worden, aangezien hij op de 14e verdieping geplaatst moest worden. Daarom zijn de componenten van de trap in delen naar boven gebracht met de lift. Tijdens de montage hebben we bovendien bouwkundige toevoegingen gedaan om de constructieve stevigheid van het geheel te waarborgen. Naast de trap heeft Trap van staal de glazen handrailing en de vide in het kantoor geplaatst.

Een stalen trap met houten treden en een houten traphek in de bedrijfskantine van Detron Veenendaal.

Een mooie stalen trap met houten treden voor Detron in Veendendaal

Voor Detron in Veenendaal bouwde Trap van staal deze trap met houten treden. In het ontwerp van de algehele ruimte was het de bedoeling om natuur en interieur samen te brengen. Zo ook in het design van de trap. Dat hebben wij gedaan door zwart gecoat staal te combineren met de warme sfeer van houten traptreden. In samenwerking met de projectinrichter hebben wij een trap ontwikkeld die naadloos aansluit op de rest van het interieur.

De trapbomen - de stalen balken die links en rechts de treden dragen - heeft Trap van staal in de eigen werkplaats zoveel mogelijk prefab gemaakt, zodat we op locatie de constructie alleen nog maar in elkaar hoefden te zetten. Het hout op de treden en in de stalen balustrade heeft een extern timmerbedrijf gemonteerd nadat Trap van staal de basis had neergezet.

Een mooie stalen trap laten maken? Neem contact op!

Wil je een mooie stalen trap laten maken of wil je eerst meer informatie over Trap van staal? Neem contact met ons op! Wij hebben al talloze trappen gemaakt voor vele opdrachtgevers, dus jou kunnen we ook helpen. Vul het onderstaande formulier in of bel 184 - 700 216.

Een witte, stalen wenteltrap met houten treden in een schemerig zakelijk interieur.

Een stalen wenteltrap in hartje Rotterdam

Voor een internationaal energie- en grondstoffenbedrijf in Rotterdam maakte Trap van staal een exclusieve wenteltrap. Dit project toont hoe esthetiek en verhaal samen kunnen komen in ons werk. De trap heeft de plattegrond van een fossiel en het aangezicht van een windturbine. Om die manier draagt de trap bij aan de identiteit van het bedrijf dat in de energiebranche zit.

De vloeiende vormen verhullen een ingewikkeld bouwproces. De trapdelen, met een doorsnede van 5 meter en plaatdelen van 250 kilogram per stuk, moesten met een smalle lift naar de 18e en 19e verdieping van een pand in hartje Rotterdam vervoerd worden. Ook de montage was lastig, omdat de radius van de trap en de balustrade tot op de millimeter gehandhaafd moest worden. We gebruikten daarom lasergesneden mallen tijdens de constructie.

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.